درمان کبد چرب
درمان کبد چرب

با مقاله درمان کبد چرب با ما همراه باشید.
کبد چرب به وضعیتی گفته می‌شود که در آن، چربی اضافی در کبد ذخیره شده و در صورت عدم درمان می تواند منجر به سیروز و نارسایی کبد شود.
کبد چرب غیر الکلی، در افرادی که با شرایط خاصی مانند چاقی و دیابت نوع ۲ زندگی می کنند، شایع تر است و برخلاف بیماری کبدی مرتبط با الکل، NAFLD در اثر مصرف زیاد الکل ایجاد نمی شود.

در یک بدن سالم، کبد سموم را دفع کرده و به تولید صفرا می‌پردازد.
صفرا پروتئینی است که چربی ها را به اسیدهای چرب تجزیه می کند تا هضم شوند. بیماری کبد چرب به کبد آسیب می رساند و از عملکرد آن جلوگیری می کند؛ اما تغییر سبک زندگی و رژیم غذایی می تواند از بدتر شدن آن جلوگیری به عمل آورد.

به طور کلی، رژیم غذایی برای بیماری کبد چرب شامل موارد زیر است:

میوه ها و سبزیجات

گیاهان پر فیبر مانند حبوبات و غلات کامل
کاهش قابل توجه مصرف برخی غذاها و نوشیدنی ها از جمله آنهایی که حاوی قند افزوده بالا، نمک، کربوهیدرات های تصفیه شده و چربی های اشباع شده هستند.
الکل بی الکل!

مصرف قهوه
یک فنجان قهوه روزانه می تواند به محافظت از کبد در برابر بیماری‌ها کمک کند.

یک بررسی در سال ۲۰۲۱ نشان داد که مصرف منظم قهوه با کاهش خطر ابتلا به NAFLD و همچنین کاهش خطر پیشرفت فیبروز کبد در افرادی که قبلاً مبتلا به NAFLD تشخیص داده شده اند، مرتبط است.

استفاده از برگ‌های سبز مانند اسفناج
ترکیبات موجود در اسفناج و سایر سبزیجات برگدار به مبارزه با بیماری کبد چرب کمک می‌کنند.
خوردن اسفناج خطر ابتلا به NAFLD را به دلیل نیترات و پلی فنول های متمایز موجود در برگ‌های سبز کاهش می دهد.

استفاده از ترکیبات گیاهی
یکی از بهترین روش‌ها برای درمان و پیشگیری کبد چرب، استفاده از فرمولاسیون‌های گیاهی است.
عصاره ده گیاه فران یکی از این محصولات است.
این محصول با بهرهگیری از بهترین و موثرترین گیاهان طب سنتی و طبیعی و با فرمولاسیون منحصر به فرد و نسبت‌های موثر در لابراتوار شرکت نوشین شهد فرموله گردیده است.
مواد موثره گیاهان موجود در این محصول با فرمولاسیون خاص خود و با باز کردن گرفتگی‌های کبدی و پاکسازی کبد چرب موجب بهبود و تقویت عملکرد کبد و همچنین تنظیم آنزیم‌های کبدی ناشی شده از کبد چرب میشود.

مصرف ماهی
مصرف ماهی باعث کاهش التهاب و چربی کبد می‌شود.
ماهی های چرب مانند سالمون، ساردین، ماهی تن و قزل آلا سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ هستند.
امگا ۳ با کاهش چربی کبد، افزایش کلسترول محافظتی HDL و کاهش سطح تری گلیسیرید، برای افراد مبتلا به کبد چرب مفید می‌باشد.