بادام درختی
بادام درختی و خواص معجزه آسای آن

بادام درختی و خواص معجزه آسای آن

بادام درختی دارای خواص زیادی برای سلامت بدن انسان می باشد.
در گذشته پزشکان معتقد بودند که مصرف بادام باعث افزایش قابلیت مغز، توانایی فکری و نیز طول عمر انسان میشود.
یکی دیگر از خواص بادام درختی  این است که این میوه به عنوان یک میان وعده سالم قابل استفاده است .
بادام حاوی ویتامین ها ، مواد معدنی ، پروتئین ها و فیبر است .
استفاده یک مشت بادام – تقریباً 1 اونس – حاوی یک هشتم از نیازهای پروتئینی روزانه یک فرد است.
افراد می توانند بادام را خام یا نان تست شده به عنوان میان وعده میل کنند و یا آنها را به غذاهای شیرین یا خوش طعم اضافه کنند.
آنها همچنین به صورت آرد ، روغن ، کره ، یا شیر بادام ، خرد شده ، تکه ای ، خرد شده در دسترس هستند.
درختان بادام شاید یکی از اولین درختانی باشد که مردم آن را  کاشتند.
در اردن ، باستان شناسان شواهدی از درختان بادام اهلی شده را در حدود 5000 سال قدمت پیدا کرده اند.

بادام درختی

ترکیبات بادم درختی

نوع شیرین این محصول مقوی ۵۰ تا ۵۵ و نوع تلخ ۴۰ تا ۴۵درصد روغن تشکیل یافته است.
بادام درختی از ۲۵ درصد مواد سفيده و ماده ای به نام امولسين  تشکیل یافته است.
مواد معدني، موسيلاژ، قند از محتوای بادام درختی می باشد.
در بادام تلخ ماده ای به نام آميگدالينمي وجود دارد که از تاثیر آب بر روی آن گلوکز و ماده ای به نام آلدئيد بنزوئيک بوجود می آید که از آن در صنعت عطر سازی استفاده میگردد.

خواص بادام برای سلامتی بدن انسان

بادام درختی به دلیل دارا بودن موادی مانند پروتئين، کلسيم، آهن، فسفر و انواع ویتامین ها به سلامت بدن انسان کمک می نماید.
از خواص بادام درختی میتوان به کاهش کلسترول بد خون بدن انسان اشاره نمود.
طبق نظر داشنمدان بادام به دلیل دارا بودن فیبر کلسترول منفی را در لوله‌ی گوارش حبس مینماید و اجازه ورود آن را به سیستم گردش جریان خون نمیدهد.
درنتیجه کلسترول از طریق دفع مدفوع از بدن انسان خارج میگردد.
بهتر است بدانید از خواص بادام درختی این است که به دلیل دارا بودن پروتئین و فیبر بالای آن و داشتن چربی های سالم میتواند برای بیماران دیابتی نیز مفید باشد.

بادام درختی

خواص دارویی بادام درختی شیرین

بادام شیرین سینه را نرم مینماید.
موثر در رفع سرفه ، تنگی نفس، باعث درمان زخم روده ها و مثانه میگردد.
مصرف 10دانه بادام در هر وعده غذایی باعث از بین رفتن چربی غذا میشود.
بعداز مصرف آن بدن انسان اقدام به سوزاندن کالری نموده و متابولیسم بدن را افزایش می دهد.